• Tusch från naturen - en workshop

I sommar, närmare bestämt 17 juli kommer Johan och jag ha en workshop i hur man tillverkar tusch från naturen. Vi ser så fram emot det här färgäventyret!

Med bär, växter, lavar i omgivningarna, kaffe och kryddor från skafferiet, grönsaker från komposten och gammalt rost experimenterar vi fram olika tuschfärger. Vi testar sen vårt tusch med olika penslar, papper och tekniker.

Här kan du läsa mer och boka!

Vad händer mer 2020?

  • Lansering av ny hemsida!

Nu är du inne på min nya hemsida där du som besökare får en ännu större inblick i mitt arbete och min konst. Här hittar du massa inspiration och spännande läsning för dig som är intresserad av konst, pedagogik, teknik och estetik. Hoppas du trivs på min nya hemsida.

  • Samarbetspartner med Kvasar Makerspace i Sundbyberg

Varje månad bloggar jag på Kvasar Marerspace om temat estetik ♥ teknik. Du kan läsa mitt första blogginlägg om Mia och skeden här.

  • Skapande skola på Redutten

Vårt projekt ”Mångfald i skapande och skapandets mångfald” för läsåret 2019/2020 har avslutats.  Jag och sex andra konstnärer i Ateljéhuset Redutten har tagit emot 100 barn och elever här på fästningen.

Nästa läsår har Vaxholms stad fått bidrag från Kulturrådet för ett projekt  “Konst Klimat Natur”. Tillsammans med flera andra konstnärer från Redutten kommer jag arbeta med alla 5-åringar från förskolorna i Vaxholm på temat.

  • Samarbete med Tekniska museet

Onsdag 9 september kommer Myrna Selenius och jag ha en lärarträff med föreläsning och workshop på Tekniska museet. Temat för kvällen: De estetiska och taktila uttryckssättens betydelse för barn med särskilda behov.  Håll dig uppdaterad med mer info på Tekniska museets hemsida

  • Skrivande

Jag formulerar mina tankar kring estetik och estetiska uttryckssätt. Hur kan vi nå fram till en adekvat estetisk kompetens i förskolan? Om du vill läsa mer om mitt skrivande, läs mer på min blogg, t ex Estetisk analfabet.

Läs mer på min blogg

Vad är ett blad?

Det digitala möter det estetiska. En workshop tillsammans med Kvasar Makerspace i estetiska och digitala lärprocesser. I tisdags var bilen…

Kontakta mig

Scroll to Top