Aktuellt

Vad händer 2020?

  • Kolla videon här
  • Lansering av ny hemsida!

Nu är du inne på min sprillans nya hemsida där du som besökare får en ännu större inblick i mitt arbete och min konst. Här hittar du massa inspiration och spännande läsning för dig som är intresserad av konst, pedagogik, teknik och estetik. Hoppas du trivs på min nya hemsida.

  • Samarbetspartner med Kvasar Makerspace i Sundbyberg

Varje månad bloggar jag på Kvasar Marerspace om temat estetik ♥ teknik. Du kan läsa mitt första blogginlägg om Mia och skeden här.

  • Skapande skola våren 2020

Under vårterminen fortsätter vi Skapande skola i Vaxholm på temat ”Mångfald i skapande och skapandets mångfald”. Jag och sex andra konstnärer i Ateljéhuset Redutten kommer ta emot 150 barn och elever här på fästningen. Här kan du se vårt arbete från förra året. Ansökan för nästa läsår har gått iväg. Nu håller vi tummarna!

  • Samarbete med Tekniska museet

Jag kommer bl a ha föreläsning och workshop för lärare på Tekniska museet. Mer info kommer!

  • Skrivande

Jag formulerar mina tankar kring estetik och estetiska uttryckssätt. Hur kan vi nå fram till en adekvat estetisk kompetens i förskolan? Om du vill läsa mer om mitt skrivande, läs mer på min blogg, t ex Estetisk analfabet.

  • Ny spännande workshop!

I sommar kommer jag tillsammans med Johan ha en workshop På kurs mot tusch i naturen. Du får lära dig hur man gör tusch av det som finns omkring oss i naturen – växter, bär, mossa, rost med mera. Efteråt lär Johan dig tekniker för hur du kan använda tuschet i måleriet. Inbjudan kommer!

Läs mer på min blogg

Vad är ett blad?

Det digitala möter det estetiska. En workshop tillsammans med Kvasar Makerspace i estetiska och digitala lärprocesser. I tisdags var bilen…

Kontakta mig

Scroll to Top