Tuvhav

Konst och pedagogik

Infall – en utställning

Varmt välkomna på min vernissage 22 oktober kl 11-16 på Rindö Redutt i Vaxholm. Infall är ett kulturprojekt där min tanke är att våga lyssna till mina infall för att ta dem vidare i en kreativ process. Utställningen är resultatet av processen och vill också bjuda in dig som betraktare att uttrycka dig som svar på mina infall. Där kommer finnas material att undersöka, experimentera och skapa med. Projektet riktar sig till barn, äldre och alla däremellan. Utställningen med mina verk och publikens intryck och avtryck kommer att visas under tiden 22 – 30 oktober kl 11-16.

Hitta till utställningen på Rindö Redutt, se under Min ateljé.

Eva Tuvhav Gullberg

Konstnär, utbildare, projektledare och ateljerista. Jag arbetar med fortbildning i bildskapande, kreativitet och digitalitet. Skapar skulptur och objekt i lera, papper och återvinningsmaterial.

Dela inlägget

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Print

Du kanske också gillar...

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen